Oud Nieuws Is Ook Nieuws!

Nog altijd bezig

dinsdag 8 februari 2011

  • Onder het mom van "oud nieuws is ook nog altijd nieuws", bij deze een update van oud nieuws in de News sectie! Haha jaja!


    Vorige week heeft Senna met theatermaaksters Lenne Koning en Khadija Massaoudi een waanzinnige presentatie neergezet genaamd "Schaduwtijd". Onder de noemer 'MC Werktitel' kreeg Lenne de gelegenheid haar concept over verlies, angst voor verlies en omgaan met verlies gedurende 3 weken uit te werken met Khadija en Senna. Na enkele mooie, vrolijke, eerlijke en emotionele middagen en avonden hebben ze uiteindelijk samen met 8 figuranten op 28, 29 en 30 januari 2011 gespeeld. Kijk in de 'Projecten' sectie voor meer info en foto's!
    In de wandelgangen wordt nu al gesproken over een reprise, dus houdt supersenna.com en mconline.nl in de gaten voor data!


    Senna heeft haar theatrale jaar 2010 afgesloten met haar deelname aan het project "3 X De Mythe" van OpenLab Theater Engelenbak. Een project waarbij 3 theatermakers, namelijk Petra van Aken, Sharon Bouman en Sophie de Vries elk met een groep makers en spelers uit verschillende disciplines de Griekse mythologie indoken. Het resultaat was een kleurrijke, energieke en mooie verzameling verhalen. Kijk ook hiervoor weer in de 'Projecten' sectie voor meer info en foto's!